Az S&T Magyarország Kft. a világ tíz legjobb Cisco partnere között

Az S&T Magyarország Kft. vehette át a legjobb hálózatbiztonsági technológiai partnernek járó díjat a Cisco éves konferenciáján Las Vegasban. Az elismerést a nagyvállalati informatikai biztonság területén képviselt magas szintű szaktudás és tapasztalat, és a sikeres közös projektek eredményeként ítélték a magyar cégnek.
Az S&T Magyarország egyike lett annak a tíz kiváló cégnek, amelyek a Cisco éves partner konferenciáján a legjobb partnereknek járó kitüntetést vehették át. Az S&T Magyarország szakértelme elsősorban az informatikai infrastruktúra megoldásokra (networking, security, storage) terjed ki, a cég évről évre növekvő mértékben támaszkodik Cisco eszközökre és technológiákra a projektek megvalósítása során. A Cisco Technology Excellence Partner of the Year díj odaítélésekor emellett a 12 évre visszatekintő partneri viszony, a hároméves Gold fokozatú partnerség, a példaértékű napi szintű együttműködés, valamint az Euronet Worldwide számára végzett projekt játszott szerepet.

Az S&T Magyarország kiemelkedő eredményeket ért el a Cisco biztonsági megoldásainak értékesítésében, és nem csupán a legdinamikusabban növekvő cég volt a biztonsági termékekhez nyújtott technikai támogatások területén, de komoly erőforrásokat fordított arra is, hogy a magyar piacon a legmagasabb szintű szakértelmet szerezze meg a Cisco biztonsági termékkínálatában, ezen belül is a MARS és IDS termékek terén.

A tíz díjazottat a világ minden részéből jelentkező több mint háromezer pályázó Cisco partnercég közül választották ki. A Cisco éves globális díjat olyan partnerek számára írják ki, amelyek meghatározott feltételeket teljesítenek, odaítélésekor különböző kategóriákban a legjobban teljesítő együttműködőket keresik. Egy formalizált jelölési és kiválasztási folyamaton kell átmenniük a cégeknek, majd Cisco felsőszintű vezetői hozzák meg a végső döntést, így mindegyik díjazott maximális mértékben megfelel a Cisco Channel Partner Programban lefektetett ügyfél-elégedettségi és minőségi alapelveknek

Az S&T Magyarországon megalakulása óta együttműködik a Ciscóval, és 2004 decemberében érdemelte ki a Gold fokozatú partneri státuszt. A 2006-os munka eredményeképp a Cisco Magyarország „Az Év Hálózatbiztonsági Partnere” és „Az Év Nagyvállalati Partnere” díjjal tüntette ki az S&T-t, az előző évben pedig az S&T a Cisco legjobb Hálózatbiztonsági Partnere lett.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció