40 órás rekordbeszélgetés internettelefonon

Egy brit férfi folyamatosan 40 órán át folytatott telefonbeszélgetést egy ismerősével, megdöntve ezzel az eddigi 39 óra 18 perc 24 másodperces világcsúcsot.

A cornwalli Tony Wrightnak egyetlen fillérjébe, illetve pennyjébe nem került a hívás, mivel azt VoIP internetes telefonon, hálózaton belül bonyolította. A rekord így egyértelműen rávilágít az internetes telefonálás előnyeire, hiszen hagyományos vezetékes, vagy pláne mobiltelefonon igencsak magas lett volna a számla, ha pedig mégsem, úgy az előfizetési alapdíj lett volna az átlagosnál több. Fizikailag viszont a folyamatos beszélgetés igencsak megerőltethető lehetett, hiszen a reggeli kezdés után majdnem két nappal, hajnali kettőkor ért csak véget.

Wright technikailag végigbeszélte hölgyismerősével, Jenny Barnarddal a 40 órát, így sikerült átadnia a feledésnek a svájci Sandra Kobel és Stefan Hafner 2005-ös, 39 óra 18 perces rekordját. Arra a kérdésre, hogy miről tudott ennyit beszélni, a férfi csak annyit válaszolt, hogy először két közös ismerős szakításáról kezdtek beszélgetni, majd egyik téma követte a másikat, a pszichológiától a romantikán át egészen a nemrég bejelentett Led Zeppelin-koncertig.

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció