100 ezer látogató egy nap alatt az aukciós portálon

Egy nap alatt több mint 100 ezren keresték fel az egyik internetes aukciós portált, hogy ritka vagy kedvező áru termékekre bukkanjanak.

Az internetet egyre többen használják a különböző termékek eladására és megvételére, mert a hagyományos kereskedelmi pontokhoz képest az online aukciós oldalakon bővebb a választék, kedvezőbb áru a kínálat és ideális lelőhelyei a különleges gyűjteményi daraboknak és régiségeknek - indokolja az óriási érdeklődést az online piacteret működtető vatera.hu weboldal közleményében.

A Medián Webaudit auditált mérése alapján a vatera.hu a leglátogatottabb e-kereskedelemmel foglalkozó oldal. A napi egyedi látogatók átlaga 90 ezer felett van, a napi oldalletöltések száma megközelíti az 5 milliót. Az elmúlt 4 hónap során a weboldal majdnem 70 százalékkal növelte a napi látogatóinak a számát.

Az érdeklődők 1,8 millió termék közül válogathatnak az oldalon, amelyre naponta átlagosan 107 ezer terméket töltenek fel, 22 fő kategóriában. A Vatera.hu tavalyi átmenő forgalma megközelítette a 4,9 milliárd forintot, amely a idén meghaladhatja a 6,5 milliárd forintos értéket is - olvasható a tájékoztatóban.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció