Autós apróhirdetési portál a Vatera csoportnál

Gépjármű apróhirdetési portállal bővül az Allegro portfoliója Magyarországon. A két legnagyobb aukciós oldal, a Vatera és a TeszVesz, valamint a piacvezető ár-összehasonlító portál, az Árukereső mellé az OtoMoto.hu csatlakozik a Vatera csoporthoz. Az oldalra feltöltött autós hirdetések a Vatera csoport szinergiáit felhasználva több mint 1,1 millió „vaterázó” és mintegy 900 ezer „teszveszes” vásárlóhoz jutnak el.

Az OtoMoto.hu-n minden típusú gépjármű (személyautó, haszongépjármű, motorkerékpár, hajó, építőipari gépek, alkatrészek, stb.) egyszerű és gyors adás-vételére van lehetőség. Ezen túlmenően az új portál a felhasználókat hasznos tanácsokkal, gyakorlati tippekkel segíti. Az oldalra látogatók az autós világ legfrissebb híreit és gépjármű teszteket is böngészhetnek. A Vatera csoport tagjaként az autós hirdetési oldal adatbázisába feltöltött minden gépjármű-hirdetés automatikusan megjelenik csoporthoz tartozó társportálokon.

A Vatera csoport legfiatalabb tagja csak Magyarországon számít új belépőnek. A gépjármű adás-vétellel foglalkozó oldal Lengyelországban, Romániában és Csehországban nagy népszerűségnek örvend. Az OtoMoto lengyel verziója abszolút piacvezetőnek számít közel 400 ezer feltöltött hirdetéssel. Az apróhirdetési portál jelenleg bétaverzióban fut, de adni-venni már lehet rajta. Az OtoMoto a nagyközönségnek egy roadshow keretében először a március 19-i Carstyling Tuning Show-n mutatkozik be, ahol különleges tuning autóval várja az autózás szerelmeseit.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció