Konferencia mobilokról a Szépművészetiben

„A mobil képernyő és ami benne rejlik” mottóval, május 6-án a  budapesti Szépművészeti Múzeumban rendezik a VI. Mobilkonferenciát.

Az előadók többek között olyan kérdésekre keresik majd a választ, mint hogyan lehet a tőzsde mindig kéznél; vajon a mobilon való hirdetés igazán új kommunikációs csatornát nyithat a televízió és az internet mellett. A VI. Mobilkonferencia szól a képernyő fejlődéséről, a folytonosan megújuló tartalom helyéről és szerepéről a mobilkommunikációban. Az új mobiltelefonok közös tulajdonsága a nagy képfelbontás, a komfortos használat nemcsak élvezetesebb szórakozást biztosít, hanem minden eddiginél hasznosabb és érdekesebb szolgáltatásoknak nyit utat úgy a mindennapi életben, mint az üzlet világában.

Az exkluzív helyszínen tartandó konferencián szó lesz arról, hogy a gyártók milyen új technológiákkal biztosítják a mobiltelefonok könnyebb használhatóságát, hogy az érintőképernyő valóban javítja-e a mobiltelefon elfogadását, hogy milyen módon lehet tipizálni az online kommunikációs eszközöket. Az előadók keresik a választ arra, hogy milyen trendek jellemzik az online eszközök piacát, illetve fontos-e, hogy a mobiltelefonból mini számítógép legyen.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció