FIFA focimeccsek Sony Bravia tv-tulajdonosoknak

A Sony FIFA-filmek sugárzását kezdi a Bravia televíziók és Blu-ray Disc lejátszók felé május 3-tól. A legújabb idők góljaitól a fekete-fehér hőskorig bezárólag, Anglia egyeduralkodói pozíciójától a 86-os mexikói vb egyik legvitatottabb Maradona-megmozdulásáig láthatunk anyagokat a futball-világbajnokságról.

Világújdonságként a wi-fi-s Bravia-, Bravia házimozi-, illetve Blu-ray-tulajdonosok megtekinthetik a „Top 20 FIFA World Cup Moments” (a FIFA World Cup 20 legszebb pillanata) filmet, melyben a FIFA World Cup története, anekdoták szerepelnek, megtekinthetők továbbá FIFA World Cup filmek is, vagy akár a kedvenc már klasszikusként számon tartott futballista adatlapja is megtekinthető Bravia Internet Videón.

A Bravia Internet Video segítségével olyan programok is megtekinthetők, amelyekről akár a népszerű „catch-up” tévé szolgáltatásokkal is lemaradt, így élvezheti a teljes képernyőben kedvenc tévéműsorait, amikor az leginkább megfelelő. Sőt, a készülékek csatlakozhatnak az internetes, online tartalmakhoz is, elsősorban az olyan fájlmegosztó oldalak segítségével, mint a YouTube vagy a Dailymotion. Így nincs szükség arra, hogy bekapcsoljuk a számítógépet, és apró kijelzőn nézzük a tartalmakat; a legújabb videókhoz és szolgáltatásokhoz nagy méretben, online kapcsolódhatunk a televízió képernyőjén keresztül.

A FIFA-val való együttműködés a Sony számára új lehetőségeket adott a Bravia Internet Video szolgáltatásban. Nemcsak a futballmeccsek tekintélyes katalógusa áll rendelkezésre, hanem a tényanyagok, egyéb információk is: mindez egyenesen a nappaliba, a szolgáltatás hamarosan angol, francia, olasz, német és spanyol nyelveken lesz elérhető.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció