Akadozik a Hotmail az iPad-en

A Microsoft hivatalosan elismerte, hogy nem működik zökkenőmentesen Hotmail online levelezőprogramja az Apple új iPad mini tablet PC-jén.

A különböző Apple fórumokon a népszerű készülék megjelenése óta lehet olvasni a problémáról, a Microsoft azonban most ismerte el hivatalosan a hibát. Mike Schackwitz, a cég illetékese blog-bejegyzésében nem tér ki a technikai részletekre, csupán annyit közöl, hogy egyes iPad-felhasználók valamiért nem tudnak email-eket írni és továbbítani a Hotmail-en. Schackwitz leírja, hogy a Microsoft az Apple-el együttműködve dolgozik a probléma kijavításán. Addig is az iPad-es adatforgalmat átirányítják a működő mobil Hotmail oldalra, emellett pedig arra is van lehetőség, hogy valaki a készülékre telepített email kliensprogramból töltse le Hotmail-es levelezését.

Az összeesküvés-elméletek hívei természetesen gyanakodhatnak arra, hogy az Apple szándékosan próbálja blokkolni régi riválisának levelezőszolgáltatását legújabb készülékén. Miközben ez aligha valószínű, az tény, hogy az ügy nemigen kedvez a Microsoftnak, mivel az iPad az első hetek eladásai alapján minden idők egyik legnépszerűbb internetezésre alkalmas készüléke, így ennek az egyre gyarapodó felhasználói tábornak a megnyerése nagyon is fontos lenne a szoftvercég számára.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció