emporiaELEGANCE a T-Mobile kínálatában

Az emporia Telecom, az osztrák családi vállalkozás hű maradt elveihez, és a Magyarországon ma bemutatkozó emporiaELEGANCE fejlesztésénél is az egyszerűség és a megbízhatóság volt a legfőbb szempont. Mivel az emporia neve mindenki számára elsősorban az időseknek gyártott mobiltelefonokat jelenti, újdonság, hogy az eredeti célcsoporton belül az emporiaELEGANCE új igényekhez igazodik.

Az új modellel az emporia ismét az aktuális trendet tükrözi. “Az emberek egyszerű technológiára vágynak- fiatalon is, hát még mikor 50-60 évesek”- mondja Albert Fellner, az emporia Telecom alapítója, aktuális felmérési eredményekre hivatkozva. Az emporia Telecom nemcsak mobiltelefonjaiban törekszik az egyszerűségre. “Mindent megteszünk azért, hogy a készülékeinkhez tartozó használati utasítást is a lehető legegyszerűbb legyen megérteni.”

Az emporiaELEGANCE a legjobb minőségű alapanyagokból készül, a bevezetéskor fekete színben lesz elérhető. Természetesen a készülékhez sokféle tartozék is választható lesz, melyek szintén hamarosan az üzletekbe kerülnek.

Műszaki információk

Hallókészülék-kompatibilis hangszóró
GSM 900/1800
Méret: 109 x 50 x 14 mm
Súly: 92g
Akkumulátor: Li-Ion 3,7 V / 1100 mAh
Készenléti idő: ~300 óra
Beszélgetési idő: ~240 perc
Kijelző: 1,8” OLED, 160 x 128 Pixel
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció