Petíció T-Home, Beszélgessünk! Fórumért

A Magyar Telekom döntése alapján bezárják a vállalat ügyfelei számára fenntartott Beszélgessünk! nevű fórumot, a lépés ellen aláírásgyűjtéssel tiltakoznak a felhasználók.

A Magyar Telekom a 2002-es axelerós POLIfórum utódjaként hozta létre tavaly áprilisban a Beszélgessünk! fórumot. A 2010. december 5-én bezáró fórum a határidő után is olvasható lesz, ám az archivált szövegekhez már nem lehet új hozzászólásokat fűzni. A fórum vezetője Németh Attila csúcsmoderátori rangban, a T-Home marketing ágazat, ügyfél-érdekképviselő menedzsere, aki a tagoknak többek között a következőket írta:

„Hát gyerekek, sok mindent gondoltam volna, de hogy a fórum bezárása ennyi embert és érzelmet megmozgat, azt nem, illetve alábecsültem. Köszönöm mindenkinek, aki megnyilvánult és kifejezte szimpátiáját, véleményét, ahogy eddig is. Kérlek, nézzétek el nekem, de most a szokásosnál is visszafogottabban fogok írni.

A fórum archiválása egy ún. üzleti döntés. Ha úgy nézem, bár nem sokat tudok a jövőbeni tervekről, de bizonyára érthető, releváns és megalapozott döntést hoztak, akik így döntöttek.

Azt is gondolom, bár nagyon kedves az erőfeszítésetek, és meg kell mondjam, annyira jól esik, hogy el sem tudom mondani, valószinüleg teljesen értelmetlen, ez a döntés és helyzet, nem fog megváltozni. De ahogy eddig is, senkit nem akarok semmire sem rábeszélni, sem lebeszélni, nem adok el és nem is veszek semmit :-)”

A T-Home, Beszélgessünk Fórumért! Írd alá petíciónkat Te is! néven létrehozott aláírásgyűjtés a T-Home döntéshozóinak figyelmébe ajánlja többek között a következőket: „Jelenleg ez az egyetlen hivatalos lehetőség mind számunkra, mind az Önök számára hogy közvetlen formában , kölcsönösen segítsük,kiegészítsük egymást. A jelenlegi gazdasági helyzet , a kényszerű átszervezések,leépítések ellenére is tisztelettel arra kérjük, hogy a fórumot, mint egyedülálló,követendő példát , a jelenlegi formájában és vezetéssel biztosítsák számunkra,és a leendő ügyfelek számára.”
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció