Stratégiai együttműködést kötött a Kulcs-Soft Nyrt. a Contact Plus Consulting Kft-vel

A Kulcs-Soft Nyrt. és az SAP Gold partner Contact Plus Consulting Kft. 2010. november 26-án megállapodást kötött jövőbeni tevékenységeik összehangolására.

A Contact Plus Consulting Kft. integrált ügyviteli rendszermegoldások szállításával, valamint az azokat kiegészítő innovatív fejlesztésekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik. A cég több mint egy évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az ügyviteli szoftverek területén; az SAP Business One vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatos tevékenysége alapján pedig arany fokozatú SAP partneri minősítéssel rendelkezik.

A most megkötött megállapodás értelmében a Contact Plus Consulting Kft. a Kulcs-Soft által fejlesztett bérügyviteli programrendszer (Kulcs-Bér) viszonteladójaként lép fel a jövőben. A Kulcs-Bér egy Windows alapú bérügyviteli szoftver, mely jelenleg egyedi adatátadó segédprogrammal képes a béradatokat továbbítani az SAP Business One integrált ügyviteli rendszer felé. A még teljesebb integráció kialakítását, vagyis a jövőbeni összekapcsolhatóság megteremtését is célozza a két cég között most létrejött stratégiai megállapodás. A felek - elismerve egymás eddig elért üzleti eredményeit és szakmai kompetenciáját - komoly lehetőségeket látnak az együttműködésben, melynek érdekében az értékesítés mellett a marketing tevékenységüket is összehangolják majd a jövőben, így kínálva még magasabb szintű szolgáltatást partnereiknek.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció