Utasbiztosítás SMS-ben

A Hírolvasó után újabb okostelefon-alkalmazás sikeres fejlesztéséről számolhat be a T-Mobile. Az SMS-ben igényelhető utasbiztosítással minden eddiginél egyszerűbben és gyorsabban gondoskodhatunk saját és családunk biztosításáról.

A biztosítás a 06-30-8100-888-as számra küldött sms-ben igényelhető, akár az utolsó pillanatban, a határátlépéskor is.  Legkorábban az utazás megkezdése előtt 30 nappal nyílik lehetőség a biztosítás megkötésére, a legkésőbbi dátum maga az utazás napja lehet.

Az App Store-ból, a http://itunes.apple.com/hu/app/utasbiztositas/id405467089?mt=8 linkről letölthető Utasbiztosítás alkalmazásban létrehozható egyéni és családi csomag is, illetve a korábbi biztosítások közötti keresésnek, tallózásnak is adottak a feltételei. A Magyar Telekom mobiltelefon előfizetői ily módon az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt utasbiztosítási termékét érhetik el. Az ügyfél telefonja segítségével kötheti meg a biztosítást, a tranzakció kezdeményezése és az ellenérték kiegyenlítésének folyamata is SMS-ben történik, amely az alkalmazás segítségével küldhető el. A biztosítási fedezetbe egyéni forma esetén a 0-70 év közötti előfizető kerülhet, családi biztosítás esetében a gyerekek maximum 16 évesek lehetnek. Az utazás maximális hossza 30 nap lehet.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció