Ingyen tanfolyam fejlesztőknek

Újszerű kezdeményezéssel állt elő a BME és a BalaBit. Az Open Academy névre keresztelt ingyenes tréningen az informatika legfontosabb újdonságaival ismerkedhetnek meg a programozók.

Az Open Academy névre keresztelt tréning a napjainkban egyre divatosabb élethosszig tartó tanulás szellemében kerül megrendezésre május 26-án. A szervezők nem kisebb célt tűztek maguk elé, mint a több éve végzett aktív szakemberek iskolapadba való visszaültetését.

A tréning a BME Q épületének nagy előadójában kerül megrendezésre, ahová több száz érdeklődőt várnak a szervezők. A kifejezetten munkaidőbarát rendezvényen délután öt órától késő estig lesznek hallhatóak a manapság legnépszerűbbnek, legfelkapottabbnak számító témákat is érintő előadások. A programban helyet kap a mobilfejlesztés, a webalkalmazások biztonsága, a HTML5 újdonságai, de szó lesz a C/C++ kódoptimalizálásról, a verziókövető rendszerekről és az agilis fejlesztési módszertanról is. Az előadásokat a BalaBit vezető fejlesztői mellett dr. Forstner Bertalan, a BME adjunktusa és a hazai IT biztonság terén nagy ismertségnek örvendő Buherátor tartja majd.

Az eseményről további információ és a regisztráció a BalaBit weboldalán érhető el. A program teljesen nyílt és mindenki számára ingyenes.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció