Mindened a játék? Az Xperia Play megérkezett a T-Mobile-hoz

Elsőként a magenta szolgáltató meglévő és leendő ügyfelei csaphatnak le hazánkban a Sony Ericsson Android rendszerű készülékére, melybe egy játékkonzolt is integrált a gyártó a játékos kedvűek örömére. A szétcsúsztatható mobiltelefon nyitott állapotban játtékkonzolként, összecsukva pedig telefonként funkcionál.

A PlayStation Certified programmal rendelkező Xperia PLAY-t teljes körű tartozék játékvezérlővel és hat előre telepített játékkal szerelték fel. A dinamikus, zökkenőmentes működést az 1 GHz-es Snapdragon processzor, a jól optimalizált Android 2.3 operációs rendszer, az 512 MB ROM és az ugyanennyi RAM biztosítja.
 

Természetesen mobiltelefonként sem ad számunkra okot panaszra a "gamer-mobil". Ahogy az Android rendszert futtató készülékek mindegyike, a PLAY is alkalmas a különböző élményeink gyors és egyszerű megosztására. A multimédia területén is jól teljesít, 5 megapixeles kamerájának segítségével nagy felbontású videókat is rögzíthetünk, zenelejátszójával pedig hallgathatjuk kedvenc zeneszámainkat. A push e-mail támogatást, a beépített Facebook és Youtube alkalmazásokat sem maradt ki a készülékből, 4 hüvelyk átlójú kapacitív érintőkijelzőjén pedig gond nélkül jelennek meg a flash tartalommal bíró weboldalak. Azoknak sem kell félniük attól, hogy eltévednek, akik hajlamosak belefeldkezni a játékba, ugyanis a PLAY-ben van A-GPS vevő, ami (például) a Google Maps-szel kiegészítve mindig segít megtalálni a helyes irányt.
 
A készülék ára most új előfizetéssel, az előfizetésre és a MédiaMánia XL díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal 0 Ft.
 
A további részletek a T-Mobile holnapján.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció