Egy kis retró – GameBoy tok iPad 2-höz

Hamarosan előrendelhetővé válik a régi idők hangulatát felidéző tok iPad 2-höz. Szerintünk nagy sikerre számíthat az újdonság.

Tömegek nőttek fel a fekete-fehér grafikájú játékokon, melyeket a GameBoy nyújtott, s anno keresve sem találtak volna jobb hordozható szórakoztató eszközt annál a kütyünél. Manapság, a táblagépek és okostelefonok korában már teljesen más a helyzet, hisz szinte már az okoz problémát, hogy melyik eszköz mellett döntsünk a sok közül.

Nos, ha az iPad 2-re esett a választásod, akkor van egy jó hírem: lehetőséged lesz némi nosztalgiázásra, ugyanis az iPWN! jóvoltából hamarosan elérhető lesz a tabletedhez egy Game Boy tok, amivel felidézheted az egykor a konzollal eltöltött kellemes óráidat. A kiegészítőn egy Apple logó virít, pedig mennyivel jobban nézne ki, ha a helyén például a jó öreg Mario figyelne. Sebaj, talán a Nintendo sem tétlenkedik sokáig, és piacra dob egy még GameBoy-osabb verziót.

Egyébként iPhone 4 tulajok számára már elérhető egy hasonlóan izgalmas kivitel, melynek ára 17,99 dollár, azaz körülbelül 3310 forint.

 

Részletek: Lootiful.com

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció