Hamarosan elstartol a Tesco Mobile

A Vodafone Magyarország és a Tesco-Global Áruházak között létrejött megállapodásnak köszönhetően nemsokára megjelenik hazánk első virtuális szolgáltatója.

A szerződő felek 50-50%-ban birtokolják az együttműködésük gyümölcsét jelentő vállalkozást, mely a Vodafone hálózatát fogja használni. A Tesco Mobile úgy fog működni, mint független mobilszolgáltató, tehát a termékeit képező szolgáltatásokat és készülékeket a saját nevében kínálja majd az ügyfeleinek.

Sokak számára előnyös lehet majd, hogy az új szolgáltató nyújtotta termékekhez az egész országot behálózó Tesco áruházak bármelyikében hozzájuthatnak. További érv az új szolgáltató mellett, hogy a 2012 nyarára ígért 99%-os Vodafone lefedettségből és a kiemelt sebességű mobilinternetből is profitálhatnak a Tesco Mobile ügyfelei.

"Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, amelyek révén további értékeket teremthetünk és újításokat kínálhatunk a magyar vásárlók számára, s hiszünk benne, hogy a Tesco Mobile mindkettőt biztosítja. A Vodafone olyan partner számunkra, amelynek a szakértelme és lehetőségei hasonlóan sikeressé tehetik a Tesco Mobile-t Magyarországon, mint az Egyesült Királyságban, az Ír Köztársaságban és Szlovákiában." - mondta Gerry Gray, az áruházlánc magyarországi ügyvezető igazgatója.

"Nagyon örülünk, hogy a Tescóval dolgozhatunk együtt, és hogy a Vodafone révén válik lehetővé a Tesco Mobile megjelenése a magyar mobilpiacon. Meggyőződésem, hogy a Tesco kiterjedt ügyfélköre, széles körben ismert márkaneve és értékesítési szakértelme, valamint a Vodafone modern technológiája, kiváló hálózata és díjazott ügyfélszolgálata révén a Tesco Mobile igen sikeres új mobilszolgáltatóvá fog válni. Hiszünk a vállalat sikerében, így – többek közt - nem csak a hálózatunkat tesszük elérhetővé a Tesco Mobile ügyfelek számára, de a Vodafone Magyarország tulajdonos is lesz az új vállalatban. Ez a közös vállalkozás jelentős mértékben fogja növelni a magyarországi ügyfelek számára rendelkezésre álló lehetőségeket." – tette hozzá Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció