Honlapátalakító pályázatot hirdet a SAKKOM

„Honlapok kés/alatt” néven honlapok nyitóoldalának átalakítására hirdet pályázatot a SAKKOM Interaktív. Olyan vállalkozások jelentkezését várják, melyek kíváncsiak arra, hogy 5-10 kisebb módosítással hogyan tehetnék hatékonyabbá kezdőoldalukat.

„Szakmánkból adódóan számos ismerősünk keresett már meg minket azzal a kéréssel, hogy adjunk pár tippet, amivel javíthatnák a weboldalukat. Ez adta az ötletet a honlapátalakító pályázatunk elindításához, amelyre április 7-éig várjuk a jelentkezéseket” – mondta el Kozarek Andrea, a SAKKOM Interaktív szakmai igazgatója.



A nevezett honlapok közül hármat választanak ki, majd április 30-áig az ügynökség szakemberei 5-10 tippet adnak azok nyitóoldalának átalakítására. Az új layoutterveket és az átalakítási tippek magyarázatát a SAKKOM blogján teszik közzé, így nem csak azok okulhatnak majd belőle, akik beküldték a weboldalukat, de mások is ötletet meríthetnek a honlapszabászatból.

„A pályázat célja, hogy megmutassuk, hogy milyen sok múlhat pár apróságon, legyen szó akár a navigációról, a keresőoptimalizálásról vagy a konverziós szempontokról – emelte ki Kozarek Andrea. – Mindezt egy mintaweboldalon szemléltettük, melynek ’ráncfelvarrását’ már közzé is tettük blogunkon, így bárki megnézheti, hogy milyen átalakítás vár a nevezett weboldalakra.”

A pályázatra a SAKKOM Interaktív Facebook-oldalán található „Honlapok kés/alatt” applikáció segítségével lehet jelentkezni.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció