LG TervezƑi ÖsztönzƑ Program indul Ă©pĂŒletgĂ©pĂ©szeti szakemberek szĂĄmĂĄra

Az LG az épületgépészeti iparág legsikeresebb szakembereit díjazza az LG TervezƑi ÖsztönzƑ Program keretében, amelynek során a kiválasztott tervezƑk eljuthatnak a vállalat franciaországi Energetikai Kutatóközpontjába.

Az LG a legmodernebb, az iparág csúcsát jelképezƑ termékek fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektet a szakemberek képzésére és a tehetségek támogatására. Ennek a hosszútávú törekvésnek az LG TervezƑi ÖsztönzƑ Program a legújabb állomása, amelynek keretében az adott szintet elérƑ épületgépészeti tervezƑk meghívást kapnak idén év végén az LG Valenciennes-ben lévƑ Energetikai Kutatóközpontjába. Az ösztönzƑ tanulmányútra 2013. november 30-áig megvalósult projektekkel lehet pályázni, az elbírálás pedig a változó hƱtƑközeg áramú (VRF) rendszerekre vonatkozó értékesítési mutatók alapján történik.

 

„Az LG az élen jár épületgépészeti berendezések fejlesztésében, és a vezetƑ szerepének megƑrzése érdekében különös gondot fordít a tervezƑ mérnökök képzésére, továbbképzésére.nyilatkozta Mr. Jae Won Yu, az LG Electronics Magyar Kft. légkondicionáló és energetikai megoldások üzletágának vezetƑje. – Az LG TervezƑi ÖsztönzƑ Program kiváló lehetƑség arra, hogy a legsikeresebb szakembereket díjazzuk, ismereteiket tovább bƑvítsük és betekintést engedjünk az LG egyik legfontosabb európai kutatás-fejlesztési központjának munkájába.”

 

Az LG a TervezƑi ÖsztönzƑ Programon kívül számos más módon is támogatja a mérnökképzést, úgy mint a Budapesti MƱszaki Egyetemmel való magas szintƱ együttmƱködés, a 2007 óta mƱködƑ LG Klíma Akadémia, vagy az idén harmadszorra megrendezett akkreditált LG Mérnöknap.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł