Az életünk stresszfaktorszintje nagyon megemelkedett. Ne engedjük, hogy kifogjon rajtunk!

Krízisekből ki, krízisekbe be! Ilyen most a világ. Jelentősen nőtt az egzisztenciális félelem és az anyagi bizonytalanság stresszfaktor szintje. Az idő, és benne a változások tempója félelmetes sebességre váltott. Egyre nagyobb tempóban futunk versenyt az idővel, a technológiai fejlődéssel, a külvilág váratlan változásaihoz alkalmazkodással, és az új tudások befogadásának kényszerével.

Ekkora mennyiségű nagy és tartós stresszfaktor-együttessel még nem éltünk együtt. Ez már túl van az átlagember és a cég stressztűrési határán! Meg kell tanulnunk vele együtt élni! Más megoldás nincs, ha nem akarunk belebetegedni, ha nem akarjuk, hogy a cég is rámenjen.

 

Erősítsük a változásképességünket céges és egyéni szinten egyaránt! Ez a legjobb stresszcsökkentő!

 

 

Hogyan lehet fokozni a stressztűrésünket, s cégünk krízisállóságát? Hogyan lehet bírni az erős tempót egészségesen, fizikai, mentális és érzelmi erőnlétben egyaránt?

 

Ezekre a kérdésekre kapnak választ a kkv-döntéshozók „Stressz! Tanuljuk meg kezelni!! című PP Konferenciaközpont – BKIK hibrid konferenciáján, június 15-én. (Videóra regisztrálóknak még 6 napig) Sok kapaszkodót, technikát, módszert adnak át az előadók a nehéz idők átvészeléséhez, uralásához, a nagy nyomásban is egészségesnek maradáshoz, a cég biztonságban tartásához.

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/stressz/

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció