Letöltésajánló: Ingyen telefonálás a világ 37 országába

A VoipBuster nevű azonnali üzenetküldő alkalmazással ingyenes telefonhívásokat is kezdeményezhetnek a felhasználók, többek között Magyarország is díjmentesen hívható.

A VoipBusterrel nem csupán más számítógépekkel vehetik fel a kapcsolatot az internetezők, hanem mobil- és vonalas számokat is hívhatnak. Az európai országok közül például díjmentesen hívhatóak a következők: Magyarország, Ausztria, Belgium, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Olaszország, Hollandia, Portugália, hogy csak a fontosabbakat említsük. Az ingyenesség korlátozott, ugyanis csupán ezen államok vonalas hálózatával létesíthetünk kapcsolatot a szoftver segítségével, és csupán öt percet beszélhetünk díjmentesen. Ám ha ez nem volna elég, akkor regisztrálhatunk újabb két felhasználónevet, és további tíz percet kapunk. Ezt követően egy hetet várnunk kell, míg ismét létrehozhatunk három új fiókot. A program sms-küldésre is alkalmas.

Az ingyen hívható országok listáját a hivatalos weboldalon találják az érdeklődők, a szoftver letölthető a Letöltés.com-ról is.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció