Első alkalommal: Cognos konferenciát tart Budapesten az IBM

„Több intelligencia, több üzlet” mottóval november 3-án Budapestre látogat az IBM Cognos Performance Roadshow, az IBM-hez tartozó Cognos legnagyobb rendezvénysorozata.

A konferencia előadásai során jól bevált gyakorlati példák, ötletek és különböző technikák kerülnek bemutatásra, amelyeknek alkalmazása is segíthet növelni a vállalatok üzleti teljesítményét, valamint könnyebbé és egyszerűbbé teheti a döntéshozatalt a cégén belül. Hírek szerint az idei első ilyen budapesti rendezvényen olyan praktikus stratégiákat osztanak meg résztvevőkkel, amelyek segítségével felkészülhetnek az új gazdasági kihívásokra, illetve könnyedén és gyorsan reagálhatnak a változó üzleti feltételekre.

Az ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött  budapesti rendezvényen a résztvevők közelebbről is megismerkedhet a Cognos jelenlegi termékeivel, használatukkal és az IBM által nyújtott támogatásokkal.

Az IBM elsősorban elsősorban üzleti vezetőket és felhasználókat vár az eseményre. A szakmai program kiemelhető részei: a Cognos Express bejelentése; bemutatók és hasznos információk arról, hogyan teremthetők még nagyobb üzleti értékek már meglévő vállalati üzleti intelligencia-alkalmazási fejlesztésekből; személyes tapasztalatszerzés olyan üzleti intelligencia és teljesítmény menedzsment megoldásokról, melyeket ez alkalommal számos külföldi szakértő mutat be; információs menedzsment infrastruktúra összekapcsolása más  IBM és SAP termékekkel; az IBM üzleti optimalizáláshoz kapcsolódó módszertanának ismertetése; más IBM Cognos szoftver felhasználók gyakorlati tapasztalatai; talákozási lehetőség az IBM Cognos szoftver partnereivel.

A roadshow helyszíne: Hotel Bosacolo New York Palace (1073 Budapest, Erzsébet krt. 7-9). A szakmai események november 3-án 9:30 és 18:00 óra között zajlanak.

További információ és regisztráció
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció