Más fiókok is kezelhetők a Hotmail-ből

Egy olyan hasznos szolgáltatással bővült a Microsoft Hotmail levelezőjének kínálata, amelynek segítségével ezentúl más szolgáltatókhoz tartozó online email fiókjaikat is kezelhetik onnan a felhasználók.

Amint azt Dick Craddock csoportvezető a sajtónak kifejtette, hasonló megoldás eddig csak az asztali levelezőkön, például az Outlook-ban létezett. A Hotmail-esek azonban ezentúl bárhol egy helyről kezelhetik összes online email-fiókjukat, beleértve a levelek olvasását és küldését, valamint az üzenetek között való keresést is. A megoldás az IMAP helyett a POP protokollt használja, ami azt jelenti, hogy a kívülről kezelt fiókokon nem marad nyoma a beavatkozásnak.

Az újítástól azt reméli a Microsoft, hogy a jövőben többen váltanak majd Hotmail-re, illetve általában többen fogják használni a cég Live internetes szolgáltatásait. Az új Hotmail egyébként a korszerűsített spam-szűrőn és a médiamegosztón kívül egy olyan funkcióval is bír „sweep” („söprés”) néven, amellyel tömegesen törölhetők, illetve újjászervezhetők az üzenetek.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció