Jövő áprilisban ismét Projektmenedzsment Fórum Budapesten

A 2011. április 7-i 14. PM Fórum a magyarországi projektmenedzserek hagyományos évi szakmai tapasztalatcseréje, ahol lehetőség nyílik a kapcsolatépítés mellett, a különböző iparágak elmúlt évekbeli jelentős projekt tapasztalatainak csakúgy, mint a jövőbeli projekt tervek megismerésére.

A jövő év tavaszán 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fórum kiemelt figyelmet fordít az új feladatok, külső források által finanszírozott programok és megvalósítást elősegítő új módszerekre (európai uniós- és állami finanszírozású államigazgatási- és közigazgatási/önkormányzati projektek szervezési és vezetési kérdései, alkalmazható gyakorlat tapasztalatai). Emellett terítékre kerülnek a projekt kiválasztás/prioritások, projekt üzleti- pénzügyi előkészítés aktuális kérdései/megoldásai, hiszen a gazdasági válság új megfontolásokat igényel a projektek előkészítésében, üzleti- és pénzügyi tervezésében. Harmadik kiemelt témája a globális és multikultúrális projektek kihívásai, amelyekre a világ meghatározó vállalatai multikultúrális tapasztalatainak bemutatásával hívják fel a résztvevők figyelmét.

Az egyetemi kutatási eredményeket bemutató előadások számára is külön szekció kerül megszervezésre.

A Fórumon kerül bemutatásra a projektmenedzsment magyarországi helyzetét felmérő kérdőíves kutatás eredménye. A kutatás kitér a projektek számának várható helyzetére, az üzleti lehetőségek változására.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció