Új Go!Net mobilinternet adat-díjcsomagok a T-Mobile-tól

2011. április 1-jétől a T-Mobile túlforgalmazási díj-mentes adatdíjcsomag-családot vezet be, amellyel kordában tarthatók a havi netköltségek. Az új díjcsomagok előnyeit mind a feltöltőkártyás, mind a havi díjas ügyfelek élvezhetik.

A most bevezetett díjcsomagokat a szolgáltató elsősorban azoknak az ügyfeleknek ajánlja, akik szeretnék kihasználni az okostelefonjuk adta lehetőségeket, az SMS-en túl e-mailben is kommunikálnak, és élénken részt vesznek a társasági életben a közösségi oldalak segítségével, vagy épp most váltanának okostelefonra, hogy mindig netközelben lehessenek.
Most olyan adat-díjcsomagot választhatnak a hang-díjcsomagjuk mellé, amely mellett garantált a gondtalan netezés, hisz kontrollálhatók a havi költségek. Nem kell amiatt aggódniuk, hogy a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiség elhasználása után plusz költségek keletkeznek, ugyanis csak annyi történik, hogy a szolgáltató a le- és feltöltési sebességet csökkenti. Most érdemes a Go!Net díjcsomagot aktiválni, mert új előfizetéssel, vagy előfizetéses ügyfelek esetében készülékváltással a legkisebb Go!Net„S” díjcsomagra előfizetőknek egy hónapig havi díjat sem kell fizetniük.*

Az említett kiegészítő díjcsomagoknak egységesen az az előnye, hogy a csomagban foglalt adatmennyiség elérése után nem kell túlforgalmazási díjat fizetni. Ehelyett a csomagra vonatkozó adathatár elérésekor a letöltési és feltöltési sebesség a Go!Net és a Domino Go!Net csomagok esetében legfeljebb 32 kbps-re, a Domino Relaxnet csomagoknál pedig legfeljebb 128 kbps-re csökken a havi számlázási ciklus lezárultáig, illetve a Domino csomagok esetében a 30 napos periódus végéig.
Az okostelefonokhoz ajánlott Go!Net L díjcsomagnál például ez azt jelenti, hogy fix 1990 Ft havi díjért netezhetünk belföldön, csupán azzal kell számolnunk, hogy az 500 MB adatmennyiség elérése után a le- és feltöltési sebesség legfeljebb 32 kbit/s lesz.

A Go!Net adat-díjcsomagok a Ikon és a MédiaMánia díjcsomag mellett nem vehetők igénybe, a havidíj-kedvezményre vonatkozó akciós ajánlat pedig nem vonatkozik üzleti díjcsomagokra.

A további részletekről és feltételekről a www.t-mobile.hu oldalon lehet tájékozódni.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció