Első magyarországi Liferay szimpózium

Május 26-án egy nemzetközi regionális konferencia keretében szerezhetnek mélyebb ismereteket az érdeklődők a Java alapú nyílt forráskódú portálrendszerek vezető fejlesztőjéről, a Liferay-ről. Liferay alapítók, vezetők és ügyfelek tartanak előadást a Liferay 6.0 új funkcióiról, a technológiával kapcsolatos legújabb fejlesztésekről és az open-source világának sikertörténeteiről. A szimpózium egyszerre szakmai esemény és nyílt, élő fórum.

A Liferay Hungary szimpóziumán gondolatébresztő és felvilágosító előadásokat hallgathatnak meg a résztvevők a legnépszerűbb Java alapú tartalomfejlesztő rendszerről, melyet olyan cégek és intézmények használnak, mint a Francia Védelmi Minisztérium, az ENSZ, a NASA, az Amerikai Egyesült Államok Légiereje, a Lufthansa Flight Training, a Benetton csoport, az Allianz, illetve Magyarországon a Mavir, a Fundamenta, vagy a Raiffeisen Bank. Az egész napos konferencián a Liferay-t használó cégek, és vállalatok esettanulmányokon keresztül mutatják be, hogyan sikerült ezt a nyílt forráskódú rendszert felhasználniuk oly módon, hogy az a lehető legjobban idomuljon felmerülő igényeikhez.

Az idei év vezető témája a Liferay rendszer maga. A Liferay piacvezető pozícióban kínálja nyílt forráskódú megoldásait számtalan felhasználási területen. Felismerte mennyire lényegesek a felhasználói és fejlesztői visszajelzések, világszerte egy 35 ezres közösség vesz részt a szoftver fejlesztésében. A Liferay csapat különös figyelmet fordít arra, hogy mindig legyen ideje az ügyfelekre, hogy csapatukkal átbeszélhessék a legkülönfélébb kérdéseket is. Így a szimpóziumon is minden előadás egy „kérdezz-felelek” résszel zárul majd, ahol örömmel fogadnak bármilyen kérdést vagy javaslatot a rendszerrel kapcsolatban.

Előadást tart többek között Bryan Cheung, a Liferay alapítója és vezetője, Gábriel Ákos, a Liferay Hungary vezetője, Berentey Zsolt, a Liferay Hungary fejlesztési csoportjának vezetője, Joseph Shum, a Liferay Germany vezetője, Kalmár Péter, a Webtown Informatika Kft. alapítója és vezetője, Igor Spasic, vezető szoftvermérnök (Liferay Inc) és Szabó Kálmán IT igazgató (Fundamenta-Lakáskassza Zrt).

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció