Galaxy Ace Plus: nagyobb képernyő, erősebb processzor

A Samsung hivatalosan bemutatta S5830 Galaxy Ace nevű sikermobiljának korszerűsített utódmodelljét, a Galaxy Ace Plus-t. Az újdonság több szempontból is felülmúlja elődjét, lássuk, milyen előrelépések történtek!

A legszembetűnőbb különbség a megjelenítő mérete, amely 3,65 hüvelykesre nőtt, viszont felbontása maradt a „régi’ (320 x 480 pixel), így nem számíthatunk minőségjavulásra, de a használata kényelmesebb lehet. A kellemesebb felhasználói élmény – és a legújabb, izmosabb hardvert igénylő alkalmazások használhatósága - érdekében növelték a processzor órajelét, a ROM, valamint a belső memória méretét is. Ennek megfelelően egy 512MB ROM-mal kiegészített, 1GHz-es processzor került a masinába 3GB kapacitású – microSD kártyával bővíthető - beépített tárhely társaságában.

Az Android 2.3 Gingerbread alapú, TouchWiz UI-val felszerelt telefonban találunk WLAN, GPS és Bluetooth (3.0) modulokat és egy 5 megapixeles, LED villanóval segített kamerát is. A 11,2 milliméter vastag kütyü egy 1300mAh kapacitású akkumulátort kapott, amely – véleményem szerint - aligha biztosíthat több napos készenléti időt a számára.

Sajnos arról egyelőre nincs információ, hogy a jövevény számára elérhető lesz az Android 4.0, vagy sem, de technikai felszereltsége alapján megkaphatná az update-et a friss modell.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció